fbpx

Filters

House Classix

House Classix

The Advent + UMEK e.a.

Tuesday 26 December 2023
location:
Doornroosje
date:
Tuesday 26 December 2023
doors open:
23:00 uur
start show:
23:00 uur
doors closed:
04:00 uur
end time:
06:00 uur

Een goede traditie keert terug: Tweede Kerstdag zou Tweede Kerstdag niet zijn zonder een editie van House Classix in Doornroosje. Het recept is bekend: na het tweede Kerstdiner serveren we een keur aan levende internationale en lokale legendes in Doornroosje het toetje op: de beste House Classix tot diep in de nacht.

Dit jaar in de hoofdrol de smaakmaker UMEK, een DJ en producer met meet dan 20 jaar ervaring van de underground clubs tot de grotere stages om uit te putten en een set met (zijn) klassiekers te presenteren uit de tijd dat de techno nog warmte en ziel had. Dit zal ook The Advent doen, een ware pioneer van wat je Acid House zou kunnen noemen die nog steeds actueel klinkt.

Verder keren uiteraard ook de smaakmakers van House Classix terug: aan DJ Pure het startschot en de taak ons over de finish te leiden, een stomende allnighter van dynamisch duo Mark Wanders & Camiel in de Paarse Zaal en in de Blauwe Zaal twee lange sets van coryfeeën M.E. en Davy Brandts, die een collectie hebben waar je u tegen zegt.

genre

house, techno, clubnacht

media

House Classix

Tuesday 26 December 2023

placeholder