fbpx

Filters

Isaac Anderson

Isaac Anderson

Wednesday 10 July 2024
location:
Doornroosje
date:
Wednesday 10 July 2024
doors open:
19:00 uur
start show:
19:45 uur
Wegens succes is deze show verplaatst van Merleyn naar Doornroosje. Hierdoor is ook de aanvangstijd vervroegd naar 19:45 uur.

Singer-songwriter Isaac Anderson bedenkt veel van zijn muziek in zijn slaapkamer. Voorheen was hij frontman van In Hindsight, maar die band ging in 2014 uit elkaar.

In 2021 brengt Isaac Anderson zijn debuut EP ‘Love in Conversation’ uit waarmee hij, dankzij aanstekelijke popmelodieën en energieke gitaren, meteen naam maakt. Het duurt niet lang voordat zijn sociale mediakanalen volstromen met fans en zijn eerste solotournees uitverkopen. Ondertussen is ‘Get Me Out Alive’, een nummer dat gaat over sociale ongemakkelijkheid op feestjes, een populair nummer op TikTok. Naast soloartiest is Anderson gitarist en ook vocalist bij de wereldtour van Louis Tomlinson (One Direction). Anderson toont zijn ongefilterde talent in liedjes met sprankelende arrangementen, sterke hooks en herkenbare teksten. Op het podium is hij een charismatische artiest die zowel het kleine breekbare als het grote gebaar kan vertolken zoals alleen de groten dat kunnen. Deze ster in wording speelt vanavond in Doornroosje dus wees er snel bij.

media

Isaac Anderson

Wednesday 10 July 2024

placeholder