fbpx

Filters

Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy

Friday 3 December 2021
location:
Doornroosje
date:
Friday 3 December 2021
doors open:
19:30 uur
start show:
20:15 uur
Deze show kan helaas niet plaatsvinden op deze datum. We proberen een nieuwe datum te vinden. Zodra we meer informatie hebben worden alle kaartkopers per e-mail geïnformeerd.

Jeangu Macrooy droomt de grootste dromen, en dat is niet onterecht. Tijdens het Eurovisie Songfestival deed hij mee namens Nederland met het nummer ‘Birth Of A New Age’. Een ode aan iedereen die opkomt voor zichzelf en de kracht van zijn eigen authenticiteit durft te vieren.

Het debuutalbum ‘High On You’ is bijzonder positief ontvangen. Het album bestaat uit soulvolle persoonlijke songs: een verzameling verhalen over strijd, dankbaarheid, hoop en vertrouwen; ervaringen uit het leven van een jongvolwassene. Ondertussen is ook zijn tweede album, genaamd Horizon uit. Op dit album komt Jeangu Macrooy steeds dichterbij zijn muzikale vorm. Beter dan ooit weet hij wat hij wil: een zo eerlijk mogelijk verhaal vertellen. Hij verkent de mogelijkheden van zijn sound van pure pop, tot gospel, tot muziek geïnspireerd op het Berlijnse nachtleven.

genre

pop, soul

media

Jeangu Macrooy

Friday 3 December 2021

placeholder