fbpx

Filters

Di-Rect

DI-RECT

Friday 27 September 2024
Sold out

Never miss out on tickets? Subscribe for weekly updates!

Newsletter
location:
Doornroosje
date:
Friday 27 September 2024
doors open:
19:30 uur
start show:
20:15 uur
DI-RECT speelt een tweede show op zaterdag 28 september. Kijk hier  voor tickets.

DI-RECT Begon in 1999 met een vliegende start met hits als ‘Just The Way I do’ en ‘Inside My Head’. Na deze doorbraak was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. De vijftien jaar die daarop volgden waren een heuse rollercoaster. Met negen albums, twee EP’s, diverse Top 10 hits, talloze awards en meer dan 3.000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT bewezen dat deze band een blijvertje is.

In 2020 bracht de band hun succes album ‘Wild Hearts’ uit en scoorde ze hun grootste hit tot nu toe met het nummer ‘Soldier On’. Op het album weet de Haagse band op geheel eigen wijze elementen van rock, soul, pop en indie te verweven in hun eigen sound. De sound die gebouwd is op twee decennia vriendschap en vertrouwen.

Vorig jaar breidde de band haar palet verder uit met een samenwerking met het gerenommeerde Residentie Orkest. Zowel live als op plaat versmelt de rijke orkestklank moeiteloos met het dynamische geluid van DI-RECT. “Het spelen van onze liedjes met een groot orkest geeft zo’n ontzettende kick. Het staat al lang op onze bucketlist om met het Residentie Orkest concerten te geven voor een live publiek.” zei de band in aanloop naar de concerten.

Met deze ervaring, een flinke reeks hits, klassiekers, nieuw werk én opgebouwde energie in hun achterzak komt de geoliede machine die DI-RECT heet weer naar Doornroosje om over het podium te razen!

genre

pop, rock, soul

media

DI-RECT

Friday 27 September 2024

placeholder