Doornroosje
loader

INFO

Coronamaatregelen

We mogen weer samen naar Doornroosje, en muziek beleven zoals we dat het allerliefst doen: schouder aan schouder links vooraan, helemaal los in de pit of met een concertmaatje aan de bar. Alle shows en dance avonden zijn voorlopig mét Coronatoegangsbewijs. Hierdoor hoeven we niet te zitten en kunnen we zonder 1,5 meter dansen op onze favoriete muziek. 

For English click here.

Coronatoegangsbewijs via test-, vaccinatie- of herstelbewijs

Voor deze evenementen hebt je de QR code in de CoronaCheck-app én je ID nodig. Andere test- of vaccinatiebewijzen, zoals een emailbevestiging of je gele vaccinatiepaspoort worden niet geaccepteerd.

Hoe krijg ik een QR code in de CoronaCheck-app? 

  • Vaccinatiebewijs
  • Herstelbewijs
  • Testbewijs, gratis te verkrijgen via www.testenvoortoegang.nl

Hoe werkt Testen voor Toegang? 

Wil je Doornroosje bezoeken met een testbewijs, neem dan de volgende stappen: 

Stap 1: koop een toegangskaartje 

Stap 2: maak een testafspraak 

Plan een afspraak voor een gratis coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via www.testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat je maximaal 24 uur voor het bezoek bent getest.  

Stap 3: laat je testen en maak een coronatoegangsbewijs 

Je ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag per email. Met een negatieve uitslag maak je een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app. Gebruik je de app niet, dan kun je een papieren testbewijs maken.
Je kunt een coronatoegangsbewijs ook maken wanneer je volledig gevaccineerd bent óf bent hersteld van corona. 

Stap 4: jouw bezoek aan Doornroosje 

Neem je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee, en natuurlijk je kaartje. Bij de ingang scannen wij het coronatoegangsbewijs. Vergeet je legitimatiebewijs niet, het coronatoegangsbewijs is namelijk persoonsgebonden. 

Let op! we mogen alleen mensen toelaten met een coronatoegangsbewijs. Een bevestiging van vaccinatie of het gele vaccinatiepaspoort valt hier niet onder.

Bezoek je Doornroosje vanuit het buitenland? Op deze website vind je handige informatie over het verkrijgen van het EU Digital COVID Certificate.