fbpx
Afbeelding voor Doornroosjepas

Een pas voor muziekliefhebbers

De Doornroosjepas is er speciaal voor de muziekliefhebber die graag nieuwe artiesten wil ontdekken en vaker naar een concert in Doornroosje zou willen gaan. Voor de eenmalige aanschafprijs van €90,- kun je een jaar lang concerten bezoeken die Doornroosje voor jou selecteert. Het aanbod bestaat uit ongeveer 4 concerten per maand, dus gemiddeld 1 concert per week.

Kijk voor veelgestelde vragen onder aan deze pagina.

De Doornroosjepas is momenteel uitverkocht. Zodra er weer passen beschikbaar komen zullen we dat via social media en onze nieuwsbrief laten weten.

Eerder in de Doornroosjepas

Festival Logo Doornroosjepas

Yard Act – 26 april 2024

Festival Logo Doornroosjepas

IST IST – 26 maart 2024

Festival Logo Doornroosjepas

Whispering Sons – 16 maart 2024

Festival Logo Doornroosjepas

Ben L’Oncle Soul – 2 februari 2024

Festival Logo Doornroosjepas

Ploegendienst – 13 januari 2024

Festival Logo Doornroosjepas

blackwave. – 13 december 2023

Veelgestelde vragen

Hoe schaf ik mijn pas aan?

Via deze link kun je de Doornroosjepas aanschaffen. Zorg dat je inlogt met je emailadres; de pas wordt aan dit account gekoppeld.

Hoe bestel ik een ticket met mijn pas?

Als je je pas hebt aangeschaft kun je bij shows die hierboven in de lijst staan het gratis ‘Doornroosjepasticket’ vinden. Deze kun je gewoon bestellen zoals elk ander ticket en is daarna terug te vinden in je mail en onder Mijn tickets.

Moet ik een fysieke pas hebben om naar shows te gaan?

Ja, je kunt je pas laten scannen bij de entree als je tickets hebt gereserveerd voor het concert. Op jouw pas is je eigen pasfoto te zien; hierdoor weten de entree-medewerkers dat jij het bent en je je pas niet aan iemand anders hebt uitgeleend.

Hoe zit het met uitverkochte shows?

Uitverkocht is uitverkocht. We proberen bij het moment van aankondiging de concerten meteen beschikbaar te maken voor pashouders. Wil je dus graag naar een show, wees er dan op tijd bij.

Hoeveel tickets kan ik bestellen met mijn pas?

Per pas kun je één (1) gratis ticket per show reserveren. Als je meer tickets wilt kopen zul je de anderen dus gewoon moeten afrekenen.

Wat als ik niet kan komen?

Als je een kaartje hebt besteld met je pas maar toch niet kunt komen, vragen we je het ticket terug te boeken. Op deze manier kunnen we het ticket aan een andere liefhebber verkopen. Annuleren van een bestelling met je pas doe je eenvoudig via Mijn tickets. Let op: als je meerdere tickets hebt gereserveerd in één transactie, annuleer dan niet de hele transactie, want dan ben je alle tickets kwijt! Klik aan de linkerkant op de ‘+’ , zo kun je per show tickets annuleren.

Wat als ik al tickets voor een show heb gekocht die in het aanbod zit?

Mocht je al tickets hebben voor een show, dan kun je iemand meenemen of deze doorverkopen. Het is niet mogelijk om je gekochte ticket in te wisselen voor een gratis ticket. We proberen bij het moment van aankondiging concerten meteen toe te voegen aan het aanbod, zodat je op de eerste dag van de voorverkoop een Doornroosjepasticket kunt reserveren. Het kan echter voorkomen dat we op een later tijdstip shows toevoegen aan het aanbod.

Wat is het verschil met de Merleynpas?
Er is ook een Merleynpas, waarmee je voor een vast bedrag naar alle concerten in Merleyn kunt gaan. Er zit geen overlap in het aanbod met de Doornroosjepas. Meer info over de Merleynpas vind je hier.

placeholder