fbpx

Voorwaarden & Disclaimer

Voorwaarden & Disclaimer

Algemene voorwaarden

Op online aankopen via doornroosje.nl zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Het is verboden om tickets of e-tickets (aankoopbevestiging per e-mail) op enigerlei wijze na te maken of dupliceren ten behoeve van wederverkoop van een en hetzelfde ticket. Een ticket biedt slechts eenmalig toegang tot Doornroosje.
  • Elke aankoop of bestelling via de website of aan de kassa is definitief. Gekochte kaarten zullen alleen worden teruggenomen als de activiteit niet doorgaat.
  • Doornroosje/Merleyn heeft het recht om de planning van activiteiten aan te passen of ze te annuleren. Als een activiteit wordt geannuleerd, heeft de koper recht op restitutie van de aankoopsom.
  • Openingstijden van de dagkassa hangen af van het programma.

Het is mogelijk dat op deze website verwezen wordt naar externe websites voor tickets. In dat geval zijn de voorwaarden van de externe verkopende partij van toepassing.

Disclaimer

Opvoeringen kunnen worden gewijzigd, verplaatst of afgelast. Volg deze website voor eventuele aanpassingen. Er volgt een kennisgeving als terugboeken relevant is.

Doornroosje respecteert auteursrechten, portretrecht en geestelijk eigendom. Waar nodig is toestemming gevraagd voor de publicatie van teksten, beelden en verwijzingen. Neem alsjeblieft contact op als je meent een recht te kunnen laten gelden.

Deze website bevat links naar andere websites en naar beeld- en geluidsmateriaal. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de rechtmatigheid en de inhoud van die websites en dat materiaal.

Gebuik van deze website impliceert dat je akkoord bent met onze privacyverklaring.

Voor klachten, zie ons klachtenbeleid.

placeholder