fbpx

Filters

Charley Crockett

Charley Crockett

Wednesday 13 September 2023
location:
Doornroosje
date:
Wednesday 13 September 2023
doors open:
19:30 uur
start show:
20:15 uur

De Amerikaanse muzikant Charley Crockett is een ware meester in het vermengen van genres en het creëren van tijdloze melodieën. Met zijn unieke stem, charmante persoonlijkheid en ongeëvenaarde muzikaliteit heeft Charley Crockett zichzelf gevestigd als een van de meest boeiende en opkomende artiesten van zijn generatie.

Charley Crockett’s muziek omarmt de rijke tradities van Americana, country, blues en soul, en geeft er een verfrissende en moderne draai aan. Zijn nummers zijn doordrenkt met verhalen over liefde, verlies, avontuur en het alledaagse leven, waardoor zijn muziek een diepe en persoonlijke resonantie heeft bij luisteraars van alle achtergronden.

Met zijn authentieke stijl en uitmuntend vakmanschap weet Charley Crockett keer op keer zijn publiek te betoveren. Of hij nu op het podium staat in een intieme club of een groot festival, zijn energieke optredens en ongeëvenaarde charisma nemen je mee op een muzikale reis die je niet snel zult vergeten.

De Amerikaan heeft al meerdere albums uitgebracht, waaronder het veelgeprezen ‘Lonesome As A Shadow’ en het bekroonde ‘The Valley’. Zijn muziek heeft lof ontvangen van critici en fans over de hele wereld, en zijn groeiende schare trouwe aanhangers groeit gestaag. Op zijn nieuwe album ‘Man From Waco’ brengt Crockett een ode aan James Hand, een singer-songwriter uit Waco die in West Texas naam en faam heeft gemaakt maar daarbuiten altijd tamelijk onbekend is gebleven.

Laat je meevoeren door de hypnotiserende klanken van Charley Crockett en ontdek waarom hij wordt beschouwd als een van de grotere talenten van deze tijd.

Voor dit concert zijn tevens VIP-upgrades beschikbaar via de artiest. Hiermee krijg je toegang tot een exclusieve akoestische set van 3 nummers voorafgaand aan het concert en een gesigneerde poster. Let op: een regulier concertticket is niet inbegrepen bij de VIP Upgrade.  

genre

country, roots

media

Charley Crockett

Wednesday 13 September 2023

placeholder