Doornroosje
loader

40UP

Tickets
za 9 maart
  • Groepsticket (4 personen)€ 60,00
  • Regulier€ 17,50
  • Early Birds€ 15,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

40UP gaat ‘live’ in Doornroosje op 9 maart 2019 met een live-set van DJ Alex van Oostrom.

De eerste – uitverkochte – show moet nog plaatsvinden op 1 december maar voor wie deze gemist heeft, of op herhaling wil, hebben we nu goed nieuws. Op zaterdag 9 maart 2019 keert 40UP terug naar de Nijmeegse poptempel.

Dat gebeurt met een speciale live-set van 40UP DJ Alex van Oostrom die voor de gelegenheid zangeres Mavis Acquah, percussionist Dillon Lewis en saxofonist Arjan Meijer heeft uitgenodigd. Tezamen brengen zij het publiek een muzikale reis door de tijd van de jaren ‘60 tot nu waarbij één ding centraal staat… er moet gedanst worden!

Uiteraard komen ook de videoclips van alle dansnummers de je hoort aan bod op de grote schermen. 40UP is een feest der herkenning dus in beeld en geluid en niet voor niets al meer dan 13 jaar succesvol in alle belangrijke poppodia van Nederland.

De eerste editie was ruim vooraf uitverkocht dus wacht niet te lang met het kopen van een kaartje als je deze speciale avond niet wil missen.

De voorverkoop is per direct begonnen.

Wie snel is kan voor €12,50 (ex €2,50 servicekosten) een Early Bird kaartje kopen. En omdat bij ons geldt ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd’ bieden we ook weer een beperkt aantal groepstickets aan. Deze kosten eveneens €12,50 (ex €2,50 servicekosten) per stuk maar zijn enkel per 4 verkrijgbaar. Reguliere kaarten kosten 15 euro (ex €2,50 servicekosten).

Kaarten zijn verkrijgbaar via: http://bit.ly/40UPDoornroosje0903

LET’S DANCE AGAIN! 💃🕺

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.