fbpx
Anneke van giersbergen

Stevenskerk Live!

Anneke van Giersbergen

vrijdag 21 juli 2023
locatie:
Stevenskerk
datum:
vrijdag 21 juli 2023
zaal open:
19:30 uur
start:
20:30 uur

Anneke van Giersbergen is met gemak de hardst werkende en meest veelzijdige zangeres van Nederland te noemen. Ze zal voor altijd gezien worden als zangeres van The Gathering maar heeft sinds 2007 haar eigen solide solocarrière opgebouwd.

Dat ze een muzikale kameleon is blijkt uit de samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, IJslandse folkgroep Árstíðir, Napalm Death en BLØF. 2019 stond in het teken van het 25-jarige jubileum van Anneke’s carrière. Dit lustrum werd gevierd met diverse uitverkochte shows. Tevens is ze beloond met een Buma ROCKS! Export Award voor meest succesvolle zangeres in het heavy genre.

Dat de Stevenskerk haar als een handschoen past heeft ze al bewezen tijdens haar ‘Goes To Church’ tour in 2020. Een prachtige show met talloze anekdotes uit haar rijke tourverleden. Na deze intensieve tour bracht Anneke ‘The Darkest Skies Are The Brightest’ uit. Een persoonlijk en emotioneel beladen album. Het kan haast niet anders of er komen wel een aantal prachtig songs voorbij van deze plaat. Daarom zijn we blij Anneke weer te mogen verwelkomen op deze prachtige locatie tijdens de Vierdaagsefeesten voor een van haar bijzondere optredens.

Dit programma is onderdeel van de Vierdaagsefeesten.

media

Anneke van Giersbergen

vrijdag 21 juli 2023

placeholder