Doornroosje
loader

BLØF + Stephanie Struijk – EXTRA SHOW

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De eerste show van BLØF was binnen recordtijd uitverkocht en daarom komt er een tweede show!

De sympathieke Zeeuwse rockers van BLØF hebben alles bereikt wat je in Nederland kunt bereiken. Eind 2014 verscheen het elfde studioalbum van BLØF, ‘In Het Midden Van Alles’ waarop ze gretiger dan ooit klinken. Het nieuwe album werd opgenomen in het Zuid-Franse Carpentras en werden afgerond in de ICP studio in Brussel waar BLØF eerder de albums ‘Boven’ en ‘Watermakers’ opnam. In het opnameproces was een belangrijke rol weggelegd voor producer JB Meijers die met sferen en lagen meer diepte gaf aan het album.

“Het is wellicht het album waarmee we ons meer dan ooit profileren als een band die er anno nu nog steeds toe doet. Het geluid van nu, mede dankzij de productionele input van JB”, aldus zanger Paskal Jakobsen. In 2012 vierde de band haar 20-jarig bestaan met het jubileumalbum ‘Hier – Het Beste van 20 Jaar BLØF’.

Let op! Dit optreden vindt plaats in Openluchttheater De Goffert. Klik hier voor een routebeschrijving.

Bekijk de foto's