Doornroosje
loader

Couture

John Gómez + Emilio Bestevez + Vincent Steen

Na een succesvolle lancering van Winter COUTURE en de eerste solo stappen op de heilige grond van Doornroosje hebben we voor 2019 veel goede voornemens.. Voor de eerste van dit jaar nodigen we met heel veel trots de Spaans-Britse John Gómez, boy wonder Vincent Steen en ons aller Emilio Bestevez uit. Dit alles voor maar een tientje!

Serving spicy tunes from across the globe ?

John Gómez [Music From Memory, Rush Hour]
In een tijd waar de term ‘selector’ aan inflatie onderhevig is, zijn er maar weinigen die zo diep graven als John Gómez. De van origine Spaanse dj (tegenwoordig is London zijn thuisbasis) heeft een goed jaar achter zich. Instituten als Rush Hour, Music From Memory en Dekmantel onderschrijven zijn fijne smaak en kunde achter de decks. Met John Gómez komt de zomer dit jaar vroeg naar Nijmegen.

Emilio Bestevez
Emilio ‘the (p)resident’ Bestevez keert terug op z’n vaste nest. De regerend kampioen als het aankomt op aantal COUTURE gigs. Niet zonder reden.

Vincent Steen
Vincent Steen is een kei in the making.Een exponent van Davy Brandts’ Draaikunde, maar de lof die hij in 2018 heeft ontvangen is toch echt aan hemzelf te danken. Hij legt de basis voor de avond met zijn verrassend frisse mix vol italo, spannend gepitchte 90’s house en meer.