Doornroosje
loader

HAEVN + Matt Perriment

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Van het maken van filmmuziek naar uitverkochte popconcerten. Met hun cinematische en meeslepende melodieën en warme stemgeluid neemt HAEVN je mee in een oneindig droomlandschap.

HAEVN brak in 2015 door met hun debut single ‘Finding out More’, dat meteen werd genomineerd voor een Edison en een 3FM-Award. Een gelukstreffer? Zeker niet. Hun lang verwachtte debuutalbum Eyes Closed schreeuwt ‘internationale doorbraak’, zij het grotendeels fluisterend. Ingetogen werkjes als The Sea, We Are en Fortitude luisteren als slowmotionscènes in Scandinavische setting, met lieflijke gitaar- en pianomelodieën, dramaverhogende strijkers en een falsetrijke finale. Ook meer poppy nummers als ‘Mind Games’, ‘Bright Lights’ en ‘Let Love Tear Me Down’ bezitten een onmiskenbare filmische kwaliteit. Van der Meers stem is het niet zo geheime wapen van HAEVN. Hij zingt dicht op de microfoon en kan met zijn ingetogenheid een grootse impact hebben.

Na de overrompelende show van HAEVN dit voorjaar in Doornroosje keert de band vanavond terug naar de bijzondere setting van het Openluchttheater De Goffert.

Matt Perriment verzorgd deze avond de support voor HAEVN. Singer-songwriter Matt Perriment maakt fijne indiefolk wat doet denken aan Bear’s Den en Dermot Kennedy. Tijdens zijn betoverende show wordt hij vaak begeleid door piano, viool en cello.

Bekijk de foto's (Matt Perriment)
Bekijk de foto's (Haevn)