Doornroosje
loader

Het Nest Festival

DJ Hell + Octave One + Roman Fügel + Benny Rodrigues e.a.

Planet Rose en Subcultuur presenteren jullie met heel veel liefde ons nieuwe festival: Het Nest. De eerste editie zal plaatsvinden op zaterdag 2 september. Locatie: Goffertpark te Nijmegen – rondom het natuurrijke Openluchttheater. Na een lang zomerseizoen gezamenlijk thuis afsluiten en overschakelen van (hopelijk) zon naar duisternis.

Met vier stages programmeren we voor zowel de muziek- als sfeerliefhebber. Artiesten met een bewezen staat van dienst, verleidelijke nieuwe (live) acts, flamboyante sfeermakers en uiteraard is er voldoende ruimte voor lokaal ‘talent’. We leven intussen niet in de veronderstelling dat dit festival uniek wordt in Nederland, daarvoor is het aanbod simpelweg te groot. Ook hebben we niet de ambitie om de grootste te worden. Wel kiezen we voor kwaliteit, charme, sfeer en streven naar een mooie prijs-kwaliteitverhouding – zonder woekerprijzen. Een festival waar je de komende jaren mooie avonturen zult beleven.

Deze eerste editie zal sowieso een bijzondere herinnering worden. We hopen dan ook dat jullie er bij zijn, want zonder jullie geen feest. Samen sluiten we de zomer in stijl af.

De line-up:

DJ Hell + Octave One + Roman Fügel + Konstantin Sibold b2b Kosme + Benny Rodrigues + FJAAK + Paul Woolford + Aril Brikha + Satori + Mikey Biemans & friends + Boomshakalak + Doka + Lövestad + Barros & Kielen + Davy Brandts + DJ Pure + Reza Athar + Sanja + Tim Herfst + The Love Doctor + Txoria Mino Abadier + Mairo Nawaz

Bekijk de foto's