Doornroosje
loader

Joep Beving

Tickets
do 25 april
  • Normaal€ 30,50
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Joep Beving brengt zijn nieuwe album ‘Henosis’ uit en komt voor een optreden naar De Vereeniging. Bevings verhaal leest als een jongensboek. De Nederlander wist in betrekkelijk korte tijd een wereldwijde fanschare op te bouwen met zijn minimalistische en introspectieve piano composities die de tijdsgeest lijken te raken.

Inmiddels is hij een van de meest gestreamde pianisten ter wereld, staat hij in hetzelfde rijtje van post-klassieke componisten als Nils Frahm, Olafur Arnalds en Max Richter en speelde hij uitverkochte concerten in onder andere het Sydney Opera House en de prestigieuze Duitse concert tempel de Elbphilharmonie in Hamburg.

‘Henosis’ is de titel van Joep Beving’s nieuwste album dat uitkomt op 5 april 2019. Het album vormt het sluitstuk van een drieluik dat begon in 2015 met zijn in eigen beheer uitgebrachte piano album ‘Solipsism’ en de opvolger ‘Prehension‘ in 2017, waarvoor hij een platencontract ondertekende bij het iconische label Deutsche Grammophon.

Afgelopen september verscheen ‘Conatus’ een album waarop composities van zijn eerste twee platen door anderen op eigenwijze worden vertolkt. Onder andere door Eefje de Visser, Colin Benders en Italo-amerikaanse synth legende Suzanne Ciani.

Op ‘Henosis’ slaat Joep Beving nieuwe wegen in en zullen we naast de inmiddels vertrouwde piano ook orkestrale en meer elektronische klanken kunnen gaan horen. Hiervoor werkte hij onder andere samen met muzikant Maarten Vos.

Let op: deze show vindt plaats in De Vereeniging en is geplaceerd.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.