Doornroosje
loader

Julien Clerc + Dana Elle

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Op zondag 13 mei komt Julien Clerc voor een concert naar Concertgebouw De Vereeniging. Julien Clerc zal een concert geven waarbij hij zijn hits maar ook recenter werk uit zijn omvangrijke oeuvre ten gehore zal brengen.

De legendarische Franse chansonnier Julien Clerc mag dan inmiddels 70 jaar zijn, hij heeft nog steeds de energie van (en oogt als) een kwieke man van middelbare leeftijd. Het repertoire van Clerc is al net zo onverwoestbaar als zijn conditie: met zijn hits uit de jaren zeventig (Si On Chantait, Venise, Ce N’est Rien en natuurlijk This Melody) brengt hij nog immer elke zaal in vervoering. Toch blijft hij daarbij actueel – sinds het overlijden van zijn vaste tekstschrijver in 2004 schakelt hij voor elk nieuw album de beste tekstdichters van nu in. Zoals ze in zijn thuisland zeggen: il est phénoménal!

Let op: dit optreden zal plaatsvinden in De Vereeniging, Keizer Karelplein 2D in Nijmegen. Het betreft een zitconcert met geplaceerde verkoop.

Bekijk de foto's (Dana Elle)
Bekijk de foto's (Julien Clerc)