fbpx
Kurt Vile & The Violators

Kurt Vile and the Violators

+ Mess Esque

woensdag 14 september 2022
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

Whatsapp service

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Openluchttheater De Goffert
datum:
woensdag 14 september 2022
zaal open:
19:00 uur
start:
19:45 uur

Kurt Vile staat bekend om zijn nonchalante houding en recht uit het hart ‘fuzzy’ rocknummers waarin hij rockinvloeden uit de ’70s verweeft. Live wordt Kurt Vile opnieuw vergezeld door zijn onafscheidelijke backing band The Violators. Zijn nieuwe album ‘(watch my moves)’ is dit voorjaar uitgekomen.

Kurt Vile was medeoprichter van The War On Drugs maar bij het uitbrengen van hun debuutalbum koos hij voor zijn solocarrière. Ondertussen zijn we meer dan 10 jaar verder en heeft de zanger maar liefst zeven albums en 6 mini-albums op zijn naam staan. Vooral zijn albums ‘Smoke Ring for My Halo’ en ‘Wakin on a Pretty Daze’ zorgden voor zijn bredere doorbraak. Ook bundelde hij zijn krachten met zijn muzikale soulmate Courtney Barnett en samen maakten ze het album ‘Lotta Sea Lice’.
De support zal vanavond worden verzorgd door Mess Esque uit Australië. Dit duo, bestaande uit Helen Franzmann (McKisko) en Mick Turner (Dirty Three) maakt experimentele indierock. Een beetje dromerig, een beetje jazzy, kortom een perfect begin van de avond!

genre

pop, rock, psychedelic rock

tijdschema

  • 19:00 - deuren en kassa open
  • 19:45 - Mess Esque (support)
  • 21:00 - Kurt Vile and the Violators
  • 22:30 - verwachtte eindtijd

media

Kurt Vile and the Violators

woensdag 14 september 2022

placeholder