Doornroosje
loader

La Pegatina

De show van La Pegatina in Doornroosje op zaterdag 14 november gaat helaas niet door. De show wordt verplaatst. Op dit moment wordt gekeken naar een nieuwe datum in 2021. Zodra deze duidelijk is worden kaartkopers op de hoogte gebracht via mail. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

De leden van de Spaanse mestizoband La Pegatina zijn op aarde gekomen met maar één doel: feest maken. Met hun opzwepende mix van ska en rumba en hun ongebreidelde speelplezier is de band dan ook een graag geziene gast op alle grote zomerfestivals – zo stonden ze al op Lowlands, Pinkpop en De Zwarte Cross. Als een rode lap op een stier zal La Pegatina proberen om het publiek zo snel mogelijk op te hitsen met hun explosieve en dansbare mix van Spaanse traditionele stijlen alsmede ska en punk.

La Pegatina heeft zijn thuisbasis in het bruisende Barcelona. Ooit begonnen ze daar op straat, nu vullen zij er de grootste zalen. Hun muziek is een mengeling van genres die ze in de stad om zich heen hoorde: rumba catalana, ska, punk en música mestiza. Hun doel is iedereen in beweging te krijgen, binnen 3 seconden, met een smile van oor tot oor. De herfst mag vanavond dan al in volle gang zijn, met La Pegatina op het podium is het binnen nog volop zomer. Fiesta therapy, amigo!