Doornroosje
loader

Milow

Suzan & Freek

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Als er één woord is dat het muzikale traject van Milow het best samenvat is dat ‘verandering’. Milow gooit het roer opnieuw om bij het maken van zijn nieuw album ‘Modern Heart’, zijn meest avontuurlijke album tot nu toe. Hij besloot zijn horizon en stijl te verbreden. Dit doet hij door elementen van elektronische muziek en alternatieve rhythm & blues te verwelkom in zijn wereld met de akoestische gitaar. De teksten van de Belgische singer-songwriter blijven nog even diepzinnig en emotioneel pakkend als ervoor. Er staat zelfs voor het eerst een liefdesliedje op de plaat.

Met ‘Modern Heart’ koos Milow ervoor om samen te werken met artiesten waar hij op het eerste zicht niet veel raakpunten mee heeft. Zo liet hij zijn comfort zone achter zich en verhoogde hij de lat van zijn liedjes en het album. Hij werkte samen met producers en artiesten als James Fauntleroy, Brian Kennedy, Rufus Dipper, Joe Chiccarelli en Marius de Vries.

Bekijk de foto's (Suzan & Freek)
Bekijk de foto's (Milow)