Doornroosje
loader

Ohm, het geluid van het Universum

Marcel Veenendaal en band

Het Gelders Orkest o.l.v. Christian Schumann

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Het Gelders Orkest, Marcel Veenendaal en arrangeur/componist Tom Trapp vinden elkaar in een uniek project & samenwerking: Ohm.

Een lang gekoesterde wens van Marcel Veenendaal (leadzanger van de succesvolle band DI-rect) gaat met dit project in vervulling.  Maar wat is Ohm precies? Ohm kent geen vaste vorm. Ohm is organisch. Ohm leeft en ademt; bestaat in het moment. Ohm vormt een muzikale reis door de ogen van Marcel Veenendaal – een ervaring, een sfeer, een directe emotie, voelbaar voor iedereen die de oren openstelt en meereist. Deze reis heeft als inspiratiebron de mantra van de manen. Een cyclus van 13 manen die om de 28 dagen wederkeren en één dag buiten de tijd overlaten. Ohm laat zich inspireren door het mysterie van tijd. Neem de tijd, en ervaar tijd door de klanken van Marcel’s zielenspinsels. Ohm zal je vinden en binden, reisgenoten die durven genieten, die durven lijden, die durven voelen.