Doornroosje
loader

Racoon

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Racoon zit weer regelmatig in de studio om nieuw materiaal op te nemen, en in maart verscheen al de EP ‘Look Ahead’. Zanger Bart van der Weide heeft er het volgende over te vertellen:
Onze aanpak is anders dan bij de vorige opnames maar toch zeer Racoon. We hebben het voorbije jaar hard gewerkt aan onze nieuwe nummers en er zit weer een aantal echte pareltjes tussen. We zijn er supertrots op en we kijken dan ook enorm uit naar de opnames. Maar we kijken er zelfs nog meer naar uit om de nieuwe nummers ook live te spelen voor onze fans. Dat blijft gewoon te gek!

Naast nieuw materiaal zal Racoon ongetwijfeld ook ouder repertoire ten gehore brengen. De band is intussen goed voor drie Edisons twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs en de act is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde vorig jaar nog in een uitverkochte Ziggo Dome en HMH. De band scoorde vele hits waaronder ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’.

Sue the Night verzorgt het voorprogramma. Onlangs bracht de zeskoppige indiepop-band met Sue aan het front Wanderland uit. De single ‘Mind Dear’ was afgelopen maanden een airplay hit op 3FM. Als huisband van DWDD was Sue The Night afgelopen TV seizoen maandelijks te gast bij de media-uitzending van de populaire talkshow.

Klik hier voor een routebeschrijving naar het Openluchttheater de Goffert.

Bekijk de foto's (Sue the Night)
Bekijk de foto's (Racoon)