fbpx
Afbeelding voor Sef & het El Salvador Ensemble

Sef & het El Salvador Ensemble

vrijdag 25 februari 2022
locatie:
Stadsschouwburg
datum:
vrijdag 25 februari 2022
zaal open:
19:00 uur
start:
20:00 uur
De show van Sef in de Stadsschouwburg gaat door!

Sef begon zijn muzikale carrière binnen de groep ‘Flinke Namen’ en ging daarna succesvol solo. Hij scoorde hits op eigen naam met o.a. ‘De Leven’ en ‘Toch Houdt Ze Van Mij’ en werd genomineerd voor een Edison en 3FM Award. In maart 2020 bracht Sef zijn vierde album uit: ‘El Salvador’. Een vrolijke en persoonlijke plaat vol met bossanova gitaartjes en openhartige teksten. Het album klinkt als een zomerse bries, dat her en der toch zwaarbeladen, diepgaande onderwerpen aanstipt.

Naast muzikant is Sef actief als artdirector en regisseur, en maakt hij o.a. video’s en artworks voor zichzelf en voor collega muzikanten. In 2017 startte hij met Pepijn Lanen (De Jeugd van Tegenwoordig) de podcast ’Yous & Yay: New Emotions’ voor de VPRO die inmiddels is uitgegroeid tot één van de best beluisterde podcasts in de Benelux.

In december 2020 kreeg hij de sleutels van Paradiso in handen, dat op dat moment leeg was door de lockdown. Voor 24 uur mocht hij alles doen wat hij wilde. Sef besloot om ‘El Salvador’ live te gaan spelen samen met een 10-koppig orkest. Deze unieke livesessie werd bijzonder goed ontvangen, waardoor Sef besloot om dit nog eens over te doen, ditmaal met publiek.

Dit is een seated concert met vrije plaatskeuze, een extra toegangstest is niet nodig. Het optreden vindt plaats in Stadsschouwburg Nijmegen.

genre

pop, hip hop

media

Sef & het El Salvador Ensemble

vrijdag 25 februari 2022

placeholder