Doornroosje
loader

Selah Sue + Riley Pearce

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Het jaar 2017 was er één van vele uitersten voor Selah Sue. Voor het eerst een lange periode van rust na jarenlang intensief touren, maar ook het jaar van de geboorte van haar zoon.  Inspiratie, energie en gemoedsrust zorgden voor een nieuwe boost en de zin om weer live te gaan spelen.

In 2017 zag ze het ideale moment om de live setup te bedenken. Al snel voelde ze dat een intieme setting perfect past bij wat ze op dit moment live wil brengen. Selah Sue gaat in alle puurheid terug naar de basis, het begin van haar carrière. Toen veroverde ze in haar eentje vele harten, samen met haar prachtige stem en gitaar. Op verschillende festivals en zalen in Europa zal ze een combinatie brengen van intiemere versies van haar bekendere nummers en gloednieuwe liedjes.

LET OP: dit geplaceerde zit concert zal plaatsvinden in De Vereeniging, Keizer Karelplein 2D in Nijmegen. Kaarten zijn te koop via de website van Doornroosje en De Vereeniging.

Bekijk de foto's (Riley Pearce)
Bekijk de foto's (Selah Sue)