Doornroosje
loader

Tangarine

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

A COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

Als identieke eeneiige tweeling is folkduo Tangarine een unieke en graag geziene gast op de Nederlandse podia. Met sterke refreinen, sfeervolle arrangementen en hun unieke stemgeluid weet Tangarine telkens het publiek te betoveren. Voor de gebroeders Arnout en Sander Brinks was de Coronaperiode een welkome gelegenheid om een nieuwe weg in te slaan en hun talenten als songwriters te verkennen. Zonder liveshows heeft Tangarine hun kans gegrepen en doken ze de studio in om nieuwe (pop)songs op te nemen.

Sinds 2010 bracht Tangarine vijf albums uit. De samenwerking met Calexico leverde lovende kritieken op. Inmiddels is er nieuw materiaal onderweg; de komende plaat belooft het meest intieme album tot dusver te worden. Op het album leggen de broers nadruk op zowel de parallellen als de schuringen tussen twee levens die zo sterk met elkaar verbonden zijn. Een voorproefje kregen we al met de recent verschenen single ‘Shadows’. Samen met Gordon Groothedde schreef Tangarine 5 nieuwe nummers waarmee ze de hitlijsten verwachten te scoren. Vrijdag 5 november zie jij Tangarine in Merleyn Nijmegen.