Doornroosje
loader

Venice

De populaire Amerikaanse band Venice zal, naast hun uitverkochte show in Stevenskerk tijdens Vierdaagsefeesten, nog een keer naar Nijmegen komen dit jaar. Op donderdag 16 april komen Kipp, Pat, Michael en Mark naar de Stadsschouwburg.

Inmiddels 15 jaar geleden zette Venice voor het eerst voet op Nederlandse bodem. Sindsdien heeft de band een enorme fanbase opgebouwd en veel succes geoogst. Met hun warme en karaktervolle ‘west-coast sound’, die omlijst wordt door zeer fraaie en indrukwekkende samenzang, werden zij o.a. beloond met een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest.  De heren maken muziek in de stijl van Crosby, Stills Nash & Young, Jackson Browne en The Eagles. Grote hits die Venice hier scoorde zijn onder meer ‘Family Tree’, ‘Think Again’ en ‘Welcome To The Rest Of Your Life’. In de Top 2000 komt het werk van Venice veelvuldig voor.

Zoals altijd bij Venice zal het concert worden afgesloten met een Meet & Greet waarbij de fans met de band kunnen kennismaken en spreken.

Dit concert wordt georganiseerd door Doornroosje i.s.m. Stadschouwburg Nijmegen.

lees meer
Bekijk de foto's