fbpx

Oefen­ruimtes Nijmegen

Oefen­ruimtes Nijmegen
Woon je in Nijmegen of omgeving en heb je behoefte aan een goed uitgeruste oefenruimte, dan ben je hier op het goede adres. Wij beheren oefenruimtes op 2 locaties, en die zijn hier online te reserveren.

Hoe het werkt
Nadat je jezelf hebt geregistreerd voor ons online verhuursysteem neem je eenmalig contact op met de beheerder via info@oefenruimtesnijmegen.nl. We maken de gebruikersovereenkomst in orde en je ontvangt een sleutel. Daarna kun je online ruimtes en kasten reserveren en opzeggen. Je kunt kiezen voor herhaaldelijke huur (een vaste ruimte op een vaste terugkerende tijd) of als eenmalige huur. Als je een herhaaldelijk huurt, kun je ook een kast huren om materiaal in op te slaan.

Heb je vragen? Neem contact op via info@oefenruimtesnijmegen.nl.

De algemene voorwaarden vind je hier.

Locaties

Locatiefoto van Locatie Limos

Locatie Limos

6 ruimtes van 35m2 tot 42 m2

Locatiefoto van Locatie Koopvaart

Locatie Koopvaart

2 ruimtes van 35m2

Vragen over oefenruimtes

Om te kunnen beginnen met huren, doorloop je de volgende stappen:
  • Je registreert je via de website
  • Maak een afspraak met de beheerder via (info@oefenruimtesnijmegen.nl) voor de sleuteloverdracht
  • Samen met de beheerder maak je je eerste boeking en betaal je via iDeal een borg van € 100,-
 
Oefenruimtes zijn te huur in blokken van drie of vier uur. Het tarief varieert van €11 tot €36, afhankelijk van de locatie, type ruimte en tijdstip. De volledige prijslijst vind je hier. Bij je eerste boeking betaal je een borg van € 100,-. Deze krijg je terug als je geen gebruik meer wilt maken van de oefenruimtes en je sleutels hebt ingeleverd.
Dat kan. Je kunt zowel eenmalig huren als herhaaldelijk op een vast moment. Bij locatie ‘Koopvaart’ kun je alleen herhaaldelijk huren. Om een herhaaldelijk te huren, selecteer je een ruimte via de website, ga je akkoord met een automatische incasso en valideer je het rekeningnummer door € 0,01 af te rekenen. De boeking loopt door totdat je opzegt. Hiervoor geldt een opzegtermijn van dertig dagen
Het aanwezige materiaal staat vermeld bij de verschillende oefenruimtes. In principe zijn er in alle oefenruimtes een drumstel, basversterker, twee gitaarversterkers en een zanginstallatie met meerdere microfoons aanwezig.
Nee, wij verhuren geen muziekinstrumenten.
In principe kun je ook op feestdagen terecht. Wel behouden wij altijd het recht om openingstijden en beschikbaarheid aan te passen. Lees de Algemene Voorwaarden voor meer informatie.
Je kunt een ruimte huren van 8 weken tot 1 uur voor aanvang van het gewenste tijdsblok.
Als je geen gebruik meer wenst te maken van de oefenruimtes kun contact opnemen met info@oefenruimtesnijmegen.nl. Zijn alle facturen betaald? Dan ontvang je de borg retour op je rekening. Je account op de website zal op non-actief worden gesteld. Je kunt geen boekingen meer doen.
Oefenruimtes Nijmegen is een project van poppodium Merleyn, en daarmee onderdeel van Doornroosje. Contact opnemen kan via info@oefenruimtesnijmegen.nl Post- en bezoekadres: Oefenruimtes Nijmegen Stichting Doornroosje TweeStationsplein 11A 6512 AB Nijmegen t 024-3554243 Kamer van Koophandel nummer 09181767 BTW nummer NL819299583B01  
Wat vervelend! Stuur een mailtje naar info@oefenruimtesnijmegen.nl, dan zoeken we naar een oplossing.
Gemiste repetities vanwege een mankement aan onze kant worden gecompenseerd. Heb je een repetitie gemist en ben je van mening dat je recht hebt op compensatie? Neem contact op met de beheerder: info@oefenruimtesnijmegen.nl
placeholder