fbpx
Afbeelding voor Roosje’s Secret Santa

Roosje’s Secret Santa is terug! Omdat de Kerstman natuurlijk niet écht verstand heeft van muziek, nodigen we muziekliefhebbers uit om elkaar te verrassen. Bij Roosje’s Secret Santa koop jij een LP of CD voor een muziekliefhebber, terwijl iemand anders jou weer verrast.

Je registreert je middels het Secret Santa-formulier en wij koppelen je aan een match. Je krijgt wat informatie over zijn/haar/diens muzieksmaak en daarmee ga je op jacht naar een mooie plaat bij Kroese of Waaghals in Nijmegen of Arnhem. Op vrijdag 22 december kan je tussen 16.00 uur en 19.00 uur jouw Secret Santa cadeau ophalen bij Doornroosje onder het genot van een heerlijk glühweintje of warme chocomel. Geen zorgen als je er niet bij kunt zijn, je kunt ‘m ook nog op een ander moment ophalen. Aanmelden kan t/m zondag 3 december.

FAQ

Wat is Secret Santa?
Een uitwisseling van cadeaus. Jij koopt een plaat voor je match en iemand anders koopt weer een plaat voor jou. Maar om het spannend te houden weet je niet wie er voor jou iets koopt.

Wanneer krijg ik mijn match?
We nemen dit jaar lekker de tijd, in de week van 5 december ontvang je een mailtje met de antwoorden die gegeven zijn door jouw match.

Wat moet ik kopen?
Je krijgt van ons een match toegewezen. Deze match heeft net zoals jij het formulier ingevuld. Jij ontvangt de beantwoorde vragenlijst. Zo weet jij van wat voor muziek jouw match houdt. De muzieksmaak van jouw match zal niet mijlenver van die van jou liggen, zo zorgen we dat je écht iets nieuws kunt ontdekken. Aan de hand van de antwoorden van jouw match, kun jij een plaat kopen. Dit kan jouw persoonlijke favoriete album zijn of misschien wel je laatste ontdekking. Je kunt natuurlijk ook de werknemers van de platenzaak raadplegen om een plaat uit te kiezen!

Hoeveel mag ik uitgeven?
Dat is vrij voor jou om te bepalen. Net wat jij er voor over hebt om uit te geven. Zo kun je een gloednieuwe LP aanschaffen of struin je liever de bakken met het tweedehands vinyl af.

Wanneer kan ik mijn ‘Secret Santa’ ophalen?
Je kan je cadeautje in feestelijke sferen ophalen in Doornroosje op 22 december. Geen zorgen als je die dag niet kan. Je kan in overleg altijd je cadeautje later op komen halen bij ons.

Ik heb per ongeluk op verzenden geklikt terwijl ik nog niet klaar was met het invullen van het formulier.
Geen probleem. Vul het formulier nogmaals in. Het meest volledige ingevuld formulier nemen we mee in de loting.

Ik ben niet tevreden met wat ik heb gekregen. Is er een mogelijkheid om te ruilen?
Nee.

Ik heb een andere vraag omtrent ‘Secret Santa’.
Mocht jouw vraag hier niet tussen staan neem dan contact op met info@doornroosje.nl o.v.v. vraag Secret Santa. Dan proberen wij je vraag zo snel en duidelijk mogelijk te beantwoorden.

placeholder