fbpx
Afbeelding voor Vierdaagsefeesten

Vierdaagsefeesten bij Doornroosje

Tijdens de Vierdaagse is er weer een bomvol programma in en rondom Doornroosje. Zo kom je even heerlijk tot bezinning bij onze fantastische Stevenskerkshows, duik je de nacht in met Doornroosje At Night en ontdek je je nieuwe lievelingsband natuurlijk op Valkhof Festival. Waar moet je wezen? Check hieronder de line-ups!

Valkhof Festival

Ook dit jaar wordt het welbekende Valkhoffestival het terrein om de vetste acts van het moment te ontdekken, waaronder Ploegendienst, Shaemless, The Indien, Gurriers, Bulgarian Cartrader en meer. Allemaal acts van morgen, waarvan wij vinden dat jij ze gezien moet hebben. En het allerbeste? Valkhof Festival is helemaal gratis! Check de volledige line-up via de knop hieronder.

Stadseiland Stek

Ook op ons geliefde Stadseiland Stek hebben we een heerlijke plek vol live muziek op de Doornroosje Live Stage. Hier geniet je van optredens van o.a. Prins S. en De Geit, YIN YIN, Goldkimono, WIES en The Vices. Als je het ons vraagt hét recept voor een mini strandvakantie tijdens de Vierdaagsefeesten.

Doornroosje at night

Vier de nacht bij Doornroosje. Dans de eerste uurtjes weg bij Planet Rose, trek naar tropische sferen bij Parasól en sluit ‘m traditiegetrouw af bij Via Electronica.

za13jul

Planet RoseAnetha + Dr. Rubinstein + Mama Snake & more

Vier de Nacht tijdens de Vierdaagse met Planet Rose!

Indie Disco

Merleyn
Het feest voor eenieder die een alternatief smaakje prefereert
Uitverkocht
zo14jul

Viva Forever

Merleyn
De vetste dansbare girl/boy/mixbandeightiesninetieszeroesvibything én playbackshow!

WTFBenny L + Profile + Trimer + Bifidus Aktif + Bonnie & Clyde + Fissatron

De dikste drum and bass tijdens de Vierdaagsefeesten
Uitverkocht

placeholder