fbpx
Afbeelding voor Werken bij festivals

De festivalzomer staat weer voor de deur! En dat betekent ook dat er weer genoeg werk te verzetten is. Deze zomer kan je weer lekker beunen achter de bar bij bijvoorbeeld Oranjepop, Bevrijdingsfestival, Valkhof Festival of Het Nest Festival. Check hieronder de verschillende functies waar je in kan werken. Via het aanmeldformulier geef je aan op welk(e) festival(s) je graag wilt werken en welke functie je tof lijkt. Hierna wordt er snel contact met je opgenomen en word je ingepland!

Ticketcontrole

Wil jij het eerste, vrolijke gezicht zijn van het festival naar de bezoekers? Dan ben je bij de ticketcontrole op de goede plek! Jij verwelkomt de bezoekers, scant de tickets en zorgt ervoor dat ze met een lach op hun gezicht het terrein op gaan. Verder sta jij paraat voor eventuele vragen of problemen van bezoekers met betrekking tot de toegang en hun tickets. Je zorgt dat de binnenkomst soepel verloopt en enkel bezoekers naar binnen gaan met een geldig ticket. Deze functie is vrijwillig. Voor of na je dienst mag je vrij het festivalterrein op.

Servicemedewerker

Als servicemedewerker houd je toezicht op de doorgangen van het festival. Denk aan de hekken richting de backstage. Daarbij ben je een aanspreekpunt voor als mensen vragen of problemen hebben. Deze functie is vrijwillig. Voor of na je dienst mag je vrij het festivalterrein op.

Parkeerwacht – backstage toezicht

Voor artiesten en crew is er backstage parkeergelegenheid. Als parkeerwacht houd je deze plek in de gaten en houd je toezicht op wie er binnenkomt. Je assisteert daarbij bij het oplossen van eventuele parkeer uitdagingen. Deze functie is vrijwillig. Voor of na je dienst mag je vrij het festivalterrein op.

Horeca

Dit is dé plek om de sfeer van het festival te proeven. Je neemt bestellingen op, tapt biertjes en maakt de drankjes klaar. In het formulier kun je opgeven met wie je eventueel achter de bar zou willen werken. Als het past dan kan je zomaar met je vrienden achter de tap staan! Verder staan we altijd open voor mensen (met genoeg ervaring) die graag als barhoofd willen werken. Dit kun je aangeven in het aanmeldformulier.

Backstage hospitality

Achter de schermen van het festival is het belangrijk dat gasten en artiesten goed verzorgd worden. Bij de backstage hospitality zorg jij ervoor dat niemand wat tekort komt. Je assisteert bij de catering, backstage bar en andere behoeften van gasten en artiesten. Je zorgt voor een gastvrije en comfortabele omgeving en bent daarbij het gezicht van het festival richting artiesten en gasten backstage. Zo tap je mogelijk zomaar eens een biertje voor de hoofdact van de avond!

placeholder