fbpx

Vacature: Horeca

Vacature: Horeca
Doornroosje zoekt horecastrijders! Bij Doornroosje zijn we op zoek naar hardwerkende avondbloeiers en nachtegaaltjes die het leuk vinden om in een groot en divers team te werken. Samen bouwen wij vanachter de bar of de garderobe aan de leukste feestjes en concerten van Nijmegen.

Dus, heb jij energie voor tien en droom je al tijden van biertjes tappen terwijl je favo act op twintig meter afstand speelt? En word jij net als wij ontzettend blij wanneer jouw bierflesje met het etiket naar je toe wordt gedraaid? Kortom, hou jij ervan om het anderen (en jezelf) naar de zin te maken tijdens de meest uiteenlopende en magistraal mooie muzikale momenten én ben jij 2 à 3 avonden in de week beschikbaar? Solliciteer dan nu en wie weet ben jij binnenkort de nieuwste kracht van de Doornroosje-familie.

Bij Doornroosje:

– Gebeurt het meest op donderdag, vrijdag en zaterdag. Dat betekent dat je naast avonddiensten ook nachtdiensten werkt. Dansend achter de bar, uiteraard.

– Kom je in contact met heel veel mensen. Het is daarom belangrijk dat je vriendelijk en toegankelijk bent. Daar krijg je natuurlijk fabeltastische ontmoetingen voor terug.

– Is iedereen welkom! Dus zet die stap en solliciteer!

Solliciteren doe je door het formulier in te vullen in deze link. We doen ons best om je zo snel mogelijk te voorzien van een reactie.

placeholder