fbpx

Vacature: Hospitalityvrijwilligers

Vacature: Hospitalityvrijwilligers
POPPODIUM DOORNROOSJE is al ruim 50 jaar hét poppodium van Nijmegen en omstreken. Van pop, rock en hiphop tot techno, metal en jazz: voor liveshows ben je bij Doornroosje aan het goede adres. Naast de hoofdlocatie aan het stationsplein exploiteert Doornroosje ook het kleinere poppodium Merleyn en is het (mede-)organisator van festivals als Oranjepop, Bevrijdingsfestival Nijmegen, Valkhof Festival en Het Nest. Met een kleine maar krachtige vaste kern en een kundige en gedreven grote flexibele schil worden in totaal bijna 500 activiteiten per jaar georganiseerd waarmee meer dan 350.000 muziekliefhebbers worden bereikt. Net als de popmuziek zelf is Doornroosje constant in beweging en nog lang niet uitgegroeid. Doornroosje heeft kwaliteit, professionaliteit en respect hoog in het vaandel en er heerst een open en informele werksfeer. Liefde voor muziek is de grote gemene deler. We Do Music! Doornroosje zoekt:

HOSPITALITYVRIJWILLIGERS

Gemiddeld 8 uur per maand

Als hospitalityvrijwilliger zorg je voor de inrichting van de kleedkamers en gebruiksruimtes van de artiesten van Doornroosje. Je zorgt dat de ruimtes er gezellig uitzien en zijn voorzien van de door de artiesten aangevraagde producten. Door dit netjes en tijdig te doen, zorg je voor een warme ontvangst van artiesten en hun crew in Doornroosje.

Je bent onderdeel van een kleine, gezellige werkgroep en werkt tijdens je shift vaak samen met een andere hospitalityvrijwilliger. De werkgroep hospitality wordt aangestuurd door de coördinator hospitality die ook zorg draagt voor een instructie per dienst. Je werkt meestal in de ochtend (tussen 9-13u), diensten kunnen doordeweeks maar ook in het weekend zijn. In sommige gevallen kan je gevraagd worden om bij een show op locatie te helpen (zoals Openluchttheater de Goffert, Vereeniging en de Stevenskerk). Een dienst duurt gemiddeld 2 uur en je werkt 3 à 4 keer per maand.

Werk jij netjes en met aandacht voor de details? Ben jij een gastvrij persoon en heb je affiniteit met livemuziek? Hou jij ervan blauwe M&M’s te sorteren? Solliciteer dan!

Wij zijn op zoek naar iemand die beschikt over:

 • liefde voor muziek;
 • tijd: je werkt 3 à 4 keer per maand, +/-2  uur per dienst. Je bent ruimer beschikbaar zodat roosters soepel gemaakt kunnen worden;
 • een flexibele werkhouding;
 • aandacht voor details.


En daarbij:

 • ben je gastvrij,
 • ben je assertief, je ziet het werk liggen;
 • werk je graag samen met anderen;
 • ben je integer;
 • ben je woonachtig in (de omgeving van) Nijmegen.

Wij bieden:

 • een prettige werkplek in een informele, dynamische bedrijfscultuur waar mensen hard werken aan een gezamenlijk doel: “We Do Music”;
 • bij een poppodium passende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals toegang tot shows;
 • een grote groep gezellige collega’s, die ook allen deelnemen aan de leukste door Doornroosje en Merleyn georganiseerde medewerkersactiviteiten.

Doornroosje onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en streeft ernaar om als organisatie een afspiegeling van haar publiek en daarmee de maatschappij te zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Schriftelijke reacties met cv kunnen uiterlijk tot en met 15 oktober gestuurd worden aan vacatures@doornroosje.nl o.v.v. Vacature Hospitalityvrijwilliger; bij ontvangst sturen wij een ontvangstbevestiging. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 24 oktober in Doornroosje, Stationsplein 11A, 6512 AB Nijmegen. Voor meer informatie kan je kijken op www.doornroosje.nl, mailen naar vacatures@doornroosje.nl of bellen met 024-3554243.


Zonder motivatiebrief wordt de sollicitatie niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

25 september 2023

placeholder