fbpx

Vacature: Stagemanager Merleyn

Vacature: Stagemanager Merleyn
Merleyn brengt als poppodium een gevarieerd programma van (live) muziek in de binnenstad. Bij ‘het kleine broertje van Doornroosje’ komt het totale palet van kleinere, opkomende (inter)nationale artiesten aan bod. Net als de popmuziek zelf is Merleyn constant in beweging en nog lang niet uitgegroeid. Merleyn heeft kwaliteit, professionaliteit en respect hoog in het vaandel en er heerst een open en informele werksfeer. Liefde voor muziek is de grote gemene deler. We Do Music!

We zijn op zoek naar:

STAGEMANAGER MERLEYN

15 uur per maand, vrijwillige functie

De stagemanager in Merleyn is het aanspreekpunt voor een artiest en is samen met de bedrijfsleider verantwoordelijk voor de veiligheid, voortgang en kwaliteit bij de uitvoering van een concert. Je ontvangt de artiest, bent aanspreekpunt voor de artiest en verricht uitbetalingen. Ook neem je de productie door met de technici, bewaak je het tijdschema en breng je zo de productie tot een goed eind. Het betreft een functie waarbij de werktijden vooral in de avond zijn, incl. weekenden en feestdagen.

Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van een poppodium? Lijkt het je leuk om artiesten te ontvangen en hen te helpen bij het neerzetten van een toffe show? Dan zoeken we jou!

Wij zijn op zoek naar iemand die beschikt over:

  • liefde voor muziek;
  • ervaring of affiniteit met werken in de backstage;
  • goede communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels;
  • tijd: je bent 1 keer per week beschikbaar en kan 2 keer per maand werken (diensttijden zien er globaal zo uit: maandag en dinsdag van 16.00 tot 00.00u, op woensdag t/m zondag van 18.00 tot 1.00u).

Wij bieden:

  • een kijkje achter de schermen bij Merleyn: een prettige werkplek in een informele, dynamische bedrijfscultuur waar mensen hard werken aan een gezamenlijk doel: “We Do Music”;
  • bij een poppodium passende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals gratis toegang tot shows en korting aan de bar;
  • een grote groep gezellige collega’s, die ook allen deelnemen aan de leukste door Doornroosje en Merleyn georganiseerde medewerkersactiviteiten.

Doornroosje onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en streeft ernaar om als organisatie een afspiegeling van haar publiek en daarmee de maatschappij te zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Schriftelijke reacties met motivatie (en evt. met relevante ervaring of cv) kunnen uiterlijk tot en met 2 oktober 2023 gestuurd worden aan vacatures@doornroosje.nl o.v.v. Vacature Stagemanager Merleyn. De gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 12 oktober in Merleyn (Hertogstraat 13 te Nijmegen). Voor meer informatie kan je kijken op www.doornroosje.nl, mailen naar vacatures@doornroosje.nl of bellen met 024-3554243.

Zonder motivatie wordt de sollicitatie niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

placeholder