fbpx
Afbeelding voor Gary Beck + Terence Fixmer – live + Pure e.a.

Planet Rose presents Electric Deluxe labelnight

Gary Beck + Terence Fixmer – live + Pure e.a.

zaterdag 10 november 2012
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 10 november 2012
start:
23:00 uur

Vanavond staat de grote zaal in Doornroosje in het teken van Speedy J’s Electric Deluxe platenlabel. Twee smaakmakers in de vorm van een gelouterde veteraan en een jong fris talent komen naar Nijmegen als sonische vertegenwoordigers van het label. Terence Fixmer bracht meerdere singles plus het prachtige album ‘Comedy Of Menace’ uit op Electric Deluxe. De Franse live virtuoos en analoge hardware verzamelaar extraordinaire, opereert op een zeldzaam hoog niveau en beschouwen wij als de absolute top wat betreft techno live acts. Donkere, onderhuidse klanktapijten zijn zijn handelsmerk. Maak je borst maar nat voor een 90 minuten durende hypnotiserende trip.

Gary Beck is een relatief nieuwe naam aan het front, maar laat overal waar hij langs komt euforische zalen achter. Zijn uitgesproken en uitgelaten sound brengt hij met een dito uitstraling alsof hij zijn hele leven niets anders gedaan heeft. Niet voor niets zijn grootheden als Adam Beyer en Slam zelfverklaard fan. Zijn debuutalbum verschijnt nog voor zijn Roosje optreden op het legendarische Soma Records.

Deep Motions houdt een pre-party in de kleine zaal. Op 8 december staat er namelijk een volledig op zichzelf staande editie in Merleyn gepland, maar eigenlijk hebben we dat excuus natuurlijk helemaal niet nodig. Deep Motions staat altijd garant voor kwaliteit, feest en het beste van het beste binnen de diepere genres. De heren hebben de Amsterdamse connaisseur en cultfiguur Aroy Dee weten te strikken. De link gaat nog verder dan gemeenschappelijke visie op dansmuziek, want Aroy bracht in september een schitterende track uit op Micha’s Photic Fields label. Dat wordt smullen.

genre

house, techno, deep house, detroit

Gary Beck + Terence Fixmer – live + Pure e.a.

zaterdag 10 november 2012

placeholder