fbpx

Bezoekersinfo Doornroosje

Bezoekersinfo Doornroosje
Hier vind je alle belangrijke informatie om jouw bezoek aan Doornroosje zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Lees de informatie op deze pagina goed door. Heb je hierna nog vragen? Neem dan contact op via één van de verschillende opties onderaan deze pagina.

Plan je route

Adres
Stationsplein 11
6512 AB Nijmegen

Openbaar vervoer
Doornroosje ligt direct aan station Nijmegen en is dus ideaal te bereiken met bus en trein. Plan je reis van deur tot deur via 9292.nl

Parkeertips
Kom je met de auto, parkeer dan in de nabijgelegen Parkeergarage Keizer Karel aan de Van Schaeck Mathonsingel 22. Hier wordt van 18:00 tot 8:00 een daltarief gehanteerd van €0,50 per uur. Kijk hier voor alle tarieven. Let op! De parkeergarage sluit dagelijks voor korte tijd vanaf 4:00.

In de Keizer Karelparkeergarage zijn 9 gehandicaptenparkeerplaatsen. Bel voor het reserveren van een rolstoel in deze parkeergarage met 024-3292429. Dichterbij onze entree is een gehandicaptenparkeerplaats bij het voormalig belastingkantoor, en een bij het naastgelegen politiebureau.

Tijdens je bezoek

PIN only
In Doornroosje kun je aan de bar en kassa contactloos betalen met je pinpas of smartphone. Cash betalingen zijn niet meer mogelijk. Bij merchandise verkoop kan een uitzondering zijn. Dit gaat via de artiest en regelmatig accepteren ze alleen cash.

Garderobe
We hebben een gratis garderobe. Ook zijn er kluisjes aanwezig, deze kosten €3,50.

Gehoorbescherming
Wij raden bezoekers aan om gehoorbescherming te dragen tijdens shows. In Doornroosje is tegen betaling Alpine gehoorbescherming verkrijgbaar.

Toegankelijkheid
Doornroosje is goed toegankelijk voor iedereen. Lees hier meer.

Huisregels

Onze huisregels vind je hier

Bezoek Nijmegen

Bezoek je Nijmegen voor het eerst en/of wil je de stad ontdekken? Op IntoNijmegen vind je alle informatie over onze stad.

Heb je nog vragen?

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Kom je er niet uit, neem dan gerust contact met ons op.

placeholder