fbpx

Bezoekersinfo Merleyn

Bezoekersinfo Merleyn
Hier vind je alle belangrijke informatie om jouw bezoek aan Merleyn zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Lees de informatie op deze pagina goed door. Heb je hierna nog vragen? Neem dan contact op via één van de verschillende opties onderaan deze pagina. Het programma van Merleyn vind je hier.

Plan je route

Openbaar vervoer
Merleyn ligt aan de Hertogstraat 13 in het centrum van Nijmegen en heeft een bushalte op loopafstand. Het is dus goed te bereiken met het openbaar vervoer. Plan je reis van deur tot deur via 9292.nl

Parkeertips
Met de auto kun je parkeren in de nabijgelegen Parkeergarage Kelfkensbos aan Voerweg 2 6511 RT Nijmegen. Hier wordt van 18:00 tot 8:00 een daltarief gehanteerd van €0,50 per uur. Kijk hier voor alle tarieven. Let op! De parkeergarage sluit dagelijks voor korte tijd vanaf 4:00.

In de Parkeergarage Kelfkensbos zijn 4 gehandicaptenparkeerplaatsen. Bel voor het reserveren van een rolstoel in deze parkeergarage met 024-3292429.

Tijdens je bezoek

PIN only

In Merleyn kun je aan de bar en kassa contactloos betalen met je pinpas of smartphone. Cash betalingen zijn niet meer mogelijk. Bij merchandise verkoop kan een uitzondering zijn. Dit gaat via de artiest en regelmatig accepteren ze alleen cash.

Garderobe

We hebben een gratis garderobe.

Gehoorbescherming

Wij raden bezoekers aan om gehoorbescherming te dragen tijdens shows. In Merleyn is tegen betaling Alpine gehoorbescherming verkrijgbaar.

Toegankelijkheid

Merleyn is gevestigd in een oud herenhuis en daardoor minder toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Voor de ingang zitten een aantal lastige traptreden, wat je bezoek kan compliceren. Er is een rolstoelplank aanwezig. Binnen is alles gelijkvloers, maar beschikken we niet over een rolstoeltoegankelijk toilet. In de nieuwbouwplannen voor Merleyn gaan we dit natuurlijk beter faciliteren.

Huisregels

Onze huisregels vind je hier.

Bezoek Nijmegen

Bezoek je Nijmegen voor het eerst en/of wil je de stad ontdekken? Op IntoNijmegen vind je alle informatie over onze stad.

Heb je nog vragen?

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Kom je er niet uit, neem dan gerust contact met ons op. De organisatiegegevens van Merleyn vind je op deze pagina.

placeholder