Doornroosje
loader

JOHNNY

543FF + Harr

In oktober lanceerden we de allereerste JOHNNY die mede dankzij jullie een groot succes was. We zijn daarom blij om samen met jullie het succes voort te zetten en jullie met trots JOHNNY #2 te presenteren.

JOHNNY staat voor kwaliteitshouse met een superb vintage tintje. Porch People zorgt voor de vintage kleding, de waanzinnige aankleding en de unieke beleving. ET, Templar, Harrøld en 543FF leggen de meest frisse platen van het moment op. Deze editie vieren we iets speciaals: Porch People is jarig! Twee jaar geleden, met veel passie voor vintage kleding, begon Porch People aan hun avontuur in Nijmegen. Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot dé vintage store van Nijmegen waar week-in-week-uit topoutfits klaarliggen. Of je nu van trendy of van tijdloos houdt: Porch People heeft het allemaal.

Dit lijkt ons wel een feestje waard. En wie jarig is trakteert: Porch People geeft tijdens JOHNNY een aantal vette cadeau’s weg, zowel online als op de avond zelf. Wees alert en zorg dat je het feest niet mist!