Doornroosje
loader

Dotan presents 7 Layers Sessions

Dustin Tebbutt + Sara Hartman + Lewis Watson

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

7 Layers Sessions: Dotan presenteert zijn favoriete singer-songwriters

Na een eerste uitverkochte 7 Layers sessie in Doornroosje komt Dotan opnieuw naar Nijmegen. De volledige line-up is nu bekend: Dustin Tebbutt, Sara Hartman & Lewis Watson.

Let op: Dotan zal zelf niet spelen tijdens deze avond.

Dustin Tebbutt
De Australische singer-songwriter Dustin Tebbutt timmert al een aantal jaar flink aan de weg in eigen land met zijn prachtige folk-liedjes en gelaagde productie. Hij bracht vorig jaar zijn eerste volledige studio-album uit genaamd ‘First Light’ en sindsdien reist zijn muziek de hele wereld over. Dotan is al een tijd groot fan van zijn bijzondere muziek en besloot hem een Tweet te sturen met een uitnodiging voor de 7 Layers tour. Met als resultaat dat hij sinds drie jaar weer een optreden doet in Europa!

Sara Hartman
De jonge singer-songwriter Sara Hartman werd geboren in New York en verliet deze stad nooit eerder tot ze 2 jaar terug besloot te verhuizen naar Berlijn, om haar muzikale droom achterna te gaan. Met haar unieke sound en herkenbare stem zal zij tijdens de 7 Layers tour veel harten veroveren. Dotan is in ieder geval al groot fan!

Lewis Watson
Op zijn 16e leerde Lewis Watson zichzelf gitaar spelen en besloot toen zijn zelfgeschreven liedjes op Youtube te plaatsen. Dit bleef zeker niet onopgemerkt en hij bracht twee jaar terug al een prachtige debuutplaat uit. Nu is het tijd voor zijn tweede album en als het aan Dotan ligt is het tijd dat een groter publiek hem nu gaat ontdekken.

‘7 Layers’ staat voor de zeven lagen waaruit onze huid bestaat. Met het afpellen van deze huidlagen kom je dichter bij de ‘kern’ en daar komen de puurste dingen uit voort. Zo zou muziek ook moeten zijn! Als muzikant leg je je ziel bloot en ben je bereid om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep ‘vreemden’. Op de ‘7 Layers’ avonden staat deze rauwe aanpak centraal. Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Eigenlijk wordt de zaal die avond omgetoverd tot een huiskamer waarin nieuwe muziek ontdekt kan worden. Geen beats, geen over geproduceerde muziek, maar gewoon echte liedjes en echte verhalen.

Let op: uitsluitend staanplaatsen.

Bekijk de foto's