Doornroosje
loader

Dotan presenteert 7 Layers Sessions

SYML + Lewis Capaldi + Bruno Major

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Na drie uitverkochte edities keert 7 Layers Sessions terug in Doornroosje. De avond waar Dotan zijn favoriete singer-songwriters presenteert. Een avond vol echte, authentieke liedjes, waar je in volledige stilte van kan genieten.

“Keer op keer blijken dit zulke bijzondere avonden te zijn en ik ben dan ook heel trots dat er weer een 7 Layers avond komt in Nijmegen. Deze line-up is misschien wel de meest bijzondere tot nu toe, dus ik kan niet wachten deze artiesten aan jullie voor te stellen.” aldus Dotan.

SYML
De Amerikaanse singer-songwriter scoorde al een 3FM Megahit en komt vast voor in jouw favorite koffie-playlist. Dotan ontdekte hem ruim een jaar geleden, toen zijn inmiddels grote streaming-hit “Where’s My Love’ nog maar enkele plays had. Hij stuurde hem direct een bericht op Facebook met een uitnodiging om te spelen tijdens het 7 Layers festival en dit was dan ook zijn eerste optreden ooit onder de noemer SYML. Dit was zo indrukwekkend dat Dotan hem meteen boekte voor de 7 Layers sessions. Inmiddels is ‘Where’s My Love’ nummer al meer dan 35 miljoen keer gestreamed en zal dit wellicht de laatste kans zijn om SYML in zo’n intieme setting mee te maken. De twee andere artiesten worden ook zeer binnenkort bekend gemaakt!

Lewis Capaldi
Deze 20 jarige Schotse singer-songwriter wist in 2017 zeer hoge ogen te gooien en hij wordt nu al getipt als een van de meest veelbelovende acts voor 2018. Hij bracht onlangs zijn eerste EP uit met vier prachtige liedjes. Dotan zag hem in een kleine kroeg in Londen en was zo onder de indruk van zijn stem dat hij besloot hem direct te vragen voor de 7 Layers sessions. Dit wordt zijn eerste show in Nederland!

Bruno Major
De Londense singer-songwriter wordt al getipt door grote artiesten als Sam Smith, Lianne La Havas en Adele als ‘the next big thing’. Hij schreef reeds meerdere hits voor andere artiesten, maar nu is het tijd voor zijn eigen muzikale carrière. Zijn diepe donkere stem is er één uit duizenden en kan je raken als geen ander. Dit bleef ook Dotan niet onopgemerkt en een uitnodiging voor de tour volgde.

Bekijk de foto's