Doornroosje
loader

All Them Witches + The Great Machine

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

All Them Witches uit Nashville, Tennessee bezit de klasse om zware, bedwelmende en hypnotiserende grooves tot één geheel te samen te smelten. Het is alsof de epische classic rock-groove van Led Zeppelin, de explosieve kracht van Black Sabbath, het duistere en meeslepende van stoner, doom-pioniers Sleep en Kyuss, de psychedelische spacejams en virtuositeit van Pink Floyd met daarop bovenop een serieuze brok country swag van Lynyrd Skynyrd in één band samen komen.

Sinds de releases van ‘Our Mother Electricity’ en ‘Lightning At The Door’ hebben ze een behoorlijke achterban opgebouwd en staan ze in de underground scene bekend om de unieke liveshows met talloze jams en improvisaties. Ook hun laatste plaat, ‘Dying Surfer Meets His Maker’, is wederom een parel: subtiel, explosief, melancholisch en toch opzwepend. Horen en zien is geloven.

Bekijk de foto's (The Great Machine)
Bekijk de foto's (All Them Witches)