fbpx
Altin Gün

Altın Gün

woensdag 5 april 2023
locatie:
Doornroosje
datum:
woensdag 5 april 2023
zaal open:
19:30 uur
start:
20:15 uur

Dat  Altın Gün een geweldige op dreef zijnde live sensatie is hebben ze de afgelopen jaren al op een veeltal aan festivals bewezen. In april doet de Nederlands-Turkse band Doornroosje aan.

 

Altın Gün heeft zijn roots in de traditionele Turkse psychedelica en met de ervaringen die ze gaandeweg oppikten zullen ze in het voorjaar van 2023 met nieuw materiaal langs Europese podia touren. Een van die podia is Doornroosje, en daar zijn we natuurlijk erg blij mee!

Het vierde album van Altın Gün verschijnt 10 maart op Glitterbeat Records. De band heeft tijdens een internationale tour prachtige festivals aangedaan. Coachella, Fuji Rock, Primavera Sound, Lowlands, Best Kept Secret en natuurlijk het Valkhoffestival. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk: De band keert terug op het podium met nieuwe muziek en een nieuwe show. De sound gaat iets meer terug naar de psychedelische Turkse tunes uit de jaren ’70, maar de grooves en hypnotiserende synths blijven onmiskenbaar aanwezig en worden samengebald in de intense energie van hun live shows.

genre

pop, rock, folk, psychedelica

media

Altin Gün

woensdag 5 april 2023

placeholder