Afbeelding voor Ariel Posen

Ariel Posen

Del Barber

donderdag 10 februari 2022
locatie:
Merleyn
datum:
donderdag 10 februari 2022
zaal open:
21:00 uur
aanvang:
22:00 uur
De Canadese gitarist en singer songwriter Ariel Posen laat zich niet graag in een hokje stoppen. Zijn rootsy sound gaat van blues tot R&B, melodieuze rock ‘n roll en blue eyed soul. Na een carriere als lid van roots-rock band The Bros. Landreth gaat hij solo de wereld over.

Met zijn goed ontvangen solo debuut How Long uit 2019 zette hij zichzelf op de kaart in de roots-scene. Opvolger ‘Headway’ is onlangs verschenen, waarop de singer songwriter de balans opmaakt van zijn persoonlijke en muzikale vooruitgang. We horen een muzikant die zijn geluid echt heeft uitgekristalliseerd. Het Amerikaanse magazine Rolling Stone noemt hem zelfs al een “a modern-day guitar hero”.

De support wordt deze avond verzorgd door Del Barber. Del Barber is een geboren en getogen Canadees en wordt vaak ‘de John Prine van Canada’ genoemd. Zijn voorliefde voor het ruige, mysterieuze landschap hoor je duidelijk terug in zijn met folk doordrenkte albums. Zijn meest recente plaat is ‘Stray Dogs’, een verzameling van niet eerder verschenen demo’s.

genre

pop, rock, singer songwriter, soul

media

Ariel Posen

donderdag 10 februari 2022