fbpx
Author & Punisher

Soulcrusher

Author & Punisher

+ KEN mode

zaterdag 10 augustus 2024
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 10 augustus 2024
zaal open:
19:30 uur
start:
20:30 uur

Zowel Author & Punisher als KEN Mode staan bekend om hun intense en unieke geluid. Live shows zijn al net zo’n ervaring. Op zaterdag 10 augustus komen beide bands naar Nijmegen met hun door metal gedreven industrial en noise.

Author & Punisher is de eenmansband van Tristan Shone en staat bekend om zijn unieke en experimentele benadering van industriële en doom metal. Tristan creëert zijn muziek door gebruik te maken van zelfgemaakte elektronische instrumenten en machines, waaronder controllers, drumpads en vocale manipulatieapparatuur.

De muziek wordt gekenmerkt door zware, vervormde geluiden, repetitieve ritmes en dystopische sferen. De teksten en thema’s in zijn nummers verkennen vaak donkere en introspectieve onderwerpen, zoals technologie, macht en de menselijke conditie. Live shows zijn zonder uitzondering intens en experimenteel. De visuals maken het geheel af.

KEN Mode uit Canada staat al jaren bekend om hun compromisloze en energieke optredens waarbij het publiek opgezweept wordt door hun chaotische noise, hardcore punk met post-hardcore en een hint van sludge en math. De nummers zijn rauw en emotioneel geladen en voorzien van persoonlijke en maatschappelijke thema’s, zoals mentale gezondheid, politiek en existentiële vraagstukken. schreeuwende vocalen, zware riffs en drums.

genre

metal, industrial, noise, doornroosjepas

media

Author & Punisher + KEN Mode

zaterdag 10 augustus 2024

placeholder