Bertwolf

Bertolf

vrijdag 7 januari 2022
locatie:
Merleyn
datum:
vrijdag 7 januari 2022
zaal open:
21:00 uur
start show:
22:00 uur

De show van Bertolf in Merleyn op 7 januari 2022 gaat helaas niet door. Er komt geen vervangende datum. Gekochte tickets worden automatisch gerestitueerd. Alle kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

Multi-instrumentalist, singer-songwriter producer en arrangeur Bertolf Lentink komt naar Merleyn. Bertolf heeft inmiddels al zes solo-albums op zijn naam staan. Voor zijn zesde album ‘Happy In Hindsight’ heeft Bertolf zoveel mogelijk zelf gedaan in zijn inmiddels befaamde tuinhuisje. In zijn achtertuin schreef hij zijn nummers en nam hij ze ook op. Het resultaat is een opbeurend, zomers album over gelukkig zijn en het leven van de zonnige kant bekijken. Dat Bertolf zijn inspiratie voornamelijk haalt uit artiest van de jaren ’60 en ’70 is ook geen verrassing als je luistert naar de vlagen van nostalgie die zo nu en dan op het album voorbij zweven.

‘Happy in Hindsight’ volgt na uitermate succesvolle theatertournees met de band Her Majesty, een tournee met Kasper van Kooten en zijn beide soloprogramma’s. Tevens werkte Bertolf als sessiemuzikant vorig jaar mee aan albums van Douwe Bob en Henny Vrienten. Bertolf speelde eerder in de band van Ilse DeLange toen zijn solocarrière explodeerde in 2008 met de hitsingle Another Day.

genre

singer songwriter

Bertolf

vrijdag 7 januari 2022