Doornroosje
loader

10 year anniversary show

Black Bottle Riot + Voltage

Tickets
za 29 december
  • Normaal€ 14,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

“Alsof Howlin’ Wolf met z’n hoofd in de bassdrum van John Bonham zit.” Zo luidde een van de eerste recensies van een Black Bottle Riot-show.

In 2008 speelden ze hun eerste show in De Paraplufabriek. Inmiddels heeft de band er honderden shows in binnen- en buitenland op zitten. Veel gestoorde avonturen en 3 albums verder, gaan ze lekkerder dan ooit. Dus 10 jaar Black Bottle Riot, dat moet gevierd worden! En wel op zaterdag 29 december in Doornroosje! Wie eerder al eens bij een show van de heren was, weet dat het altijd een heet rockende avond is voor in de boeken. Uiteraard met gave support(s).

Naast oude klassiekers speelt de band ook veel gloednieuwe songs. Tipje van de sluier: Het nieuwe werk is nog steeds de heerlijke broeierige southern rock zoals we die kennen van The Allman Brothers en ZZTOP. Op de plaat die ze nu aan het afronden zijn, heeft de band nog een extra dosis americana en soul in de geheime kruidenmix weten te stoppen. Hierdoor klinken ze als een door de duivel bezeten Tom Petty, of een pick up truck besturende Otis Redding die met een fles bourbon achter de kiezen meezingt met Lynyrd Skynyrd.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.