fbpx
Blanks

Blanks

vrijdag 10 maart 2023
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 10 maart 2023
zaal open:
19:30 uur
start:
20:15 uur

Denk aan muziek, enthousiasme, geluk en levenslust en je zult al snel aan Blanks denken. Blanks bouwde in rap tempo een internationale fanbase op met zijn Youtube kanaal ‘Music by Blanks’. Op 15-jarige leeftijd begon hij met zijn kanaal, dat tegenwoordig al 1,3 miljoen abonnees heeft.

Blanks is niet de traditionele YouTuber, maar een muzikant die zijn online platform gebruikt om zijn passie en liefde voor muziek te delen. Zo steekt hij bekende songs in een nieuw jasje en trok zo de aandacht van Armin van Buuren, Ariana Grande en Post Malone. Nadat zijn jaren 80-versie van ‘Better Now’ meerdere keren viral ging, concentreerde Blanks zich op zijn originele muziek. Met de hulp van zijn Instagram-volgers schreef hij instant bop’s als ‘Wave’, ‘Bittersweet’ en ‘Higher’. Een nieuwe serie ‘Blanks Invites’ bevat studiocollabs met artiesten als San Holo, Dayglow, Alfie Templeman en Sheppard.

In oktober 2021 bracht de multi-instrumentalist uit Groningen zijn internationaal goed ontvangen debuutalbum ‘Nothing Lasts Forever And That’s OK’ uit. Met zijn muziek oogst hij niet alleen online succes: ook de traditionele media hebben hem inmiddels opgepikt. Zo was hij als eerste te gast in het nieuwe Tv-programma ‘POP22’ en is hij vanaf 11 augustus te zien in het nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’.

 

genre

pop

media

Blanks

vrijdag 10 maart 2023

placeholder