Doornroosje
loader

Blaudzun

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Johannes Sigmond werkte jaren als achtergrondzanger en speelde in verschillende bands en projecten. In 2006 ging hij alleen verder als de singer-songwriter Blaudzun. Zijn titelloze debuut en opvolger ‘Seadrift Soundmachine’ werden positief onthaald maar de definitieve doorbraak kwam met het prachtige ‘Heavy Flowers’ en de daarvan getrokken single ‘Flame On My Head’. Blaudzun tourde maar liefst achttien maanden langs uitverkochte clubs en talloze festivals (van Pinkpop tot Lowlands) en kreeg alom jubelende recensies. Ook won hij een Edison als beste zanger en de 3Voor12 Award voor beste album.

Inmiddels is Blaudzun bezig met de opname van zijn nieuwe album die rond 1 maart uitkomt. De show in Doornroosje is Onderdeel van de 4 ‘Prologue Shows’ die Blaudzun doet. De mensen die een kaartje kopen voor deze optredens krijgen naast toegang tot het concert, ook de gelegenheid om het nieuwe Blaudzun album als eerste te horen! De plaat wordt namelijk op dinsdag 25 februari 2014 om 21:00 uur gestreamed, meer info op je e-ticket! Kortom: niet alleen hoor je als eerste de nieuwe liedjes, je bent ook een van de eersten die ze live uitgevoerd ziet…

Bekijk de foto's