Doornroosje
loader

Planet Rose NYE

Blawan + Dax J + Sandrien

Birth Of Frequency (live) + Mike Huckaby + Martyn + Darko Esser

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De start van het nieuwe jaar vier je natuurlijk in Doornroosje met zoals elk jaar een gevarieerde line-up van (inter)nationale gasten. Zo staat technogrootheid Blawan voor het eerst in jaren weer in Nijmegen voor een DJ-set en zijn we blij huisfavoriet Sandrien weer terug te verwelkomen na een bewogen jaar.

2016 was zonder twijfel het jaar van Dax J, die we voor de tweede keer in korte tijd welkom te heten. Daarnaast staat Simon Coup aka Birth Of Frequency op de bill voor een liveset. Hij is een van de meest interessante nieuwkomers in het Parijse circuit en staat in de voorhoede van de Franse techno renaissance.

Mike Huckaby, Detroit legende en mentor van o.a. Kyle Hall en Jay Daniel, komt een exclusieve house set draaien in de knusse Paarse Zaal.

We mikken op een Nieuwjaarsbacchanaal zonder weerga, dus wordt het café eenmalig omgedoopt tot Kantelkruug. Alles wat je in de grote zalen niet hoort, hoor je daar. The Don, Gustavo Christiano, Emilio Beastevez, The Love Doctor en The CS Project. Hip hop. Trance. Disco. Zie je daar voor die extra snelle kantel!