Doornroosje
loader

Brotherhood presents

Boef + Young Ellens

Boef is de meest gestreamde en best bekeken artiest van Nederland. De Frans-Algerijnse rapper en vlogger is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuut EP ‘Gewoon Boef’ in februari 2016.

Het vervolg kon niet uitblijven. Boef heeft een YouTube-kanaal met 450.000 volgers en honderduizenden views per vlog en dropte zijn debuutalbum ‘Slaapte-kort’ in maart 2017. Met dat album verkocht hij platina, sleepte hij honderd miljoen streams binnen en werd hij wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van de album-release. En daar stopte de teller niet. Met meerdere singles verkocht hij meervoudig platina en de video van zijn track ‘Habiba’ werd met ruim 40 miljoen views de best bekeken Nederlandse videoclip aller tijden. Met wat geluk is dit alles een voorbode op wat nog komen gaat en zal deze deugniet in de komende tijd nog veel meer muzikale streken uithalen.

VIP Ticket: Ticket voor de show plus een ‘early get-in’. Je mag een uur eerder naar binnen, en je krijgt dan een meet & greet met Boef.

Bekijk de foto's