Doornroosje
loader

Bienoa Doof Ervaring

Bökkers

De show van Bökkers gaat verplaatst worden. Op dit moment wordt gekeken naar een nieuwe datum. Zodra deze duidelijk is informeren we alle kaartkopers. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

De onvermoeibare Sallandse rockband Bökkers trakteert zijn bezoekers in 2020 voor de laatste keer een frisse piep in de oren. Waar andere bands alleen hun bleke, mensenschuwe gezichten laten zien tijdens hun jaarlijkse ZiggoDome-avondje, komt Bökkers gewoon dampend feestvieren bij u in het dorp. Het maakt niet uit hoever u van de randstad woont, ook bij u in de buurt verzocht Bökkers een heuse bijna-doofervaring.

Tien jaar nadat de band zijn eerste eigen nummer opnam is Bökkers verworden tot een fenomeen, met honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de top2000, shows in clubs als Paradiso, op de Zwarte Cross, op dorpsfeesten, in popzalen en in discotheken in het hele land. Overal worden nummers als Annie uut de Bochte, Jezus en Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet luidkeels meegezongen.

Nadat de ballad Kold Bloed vorig jaar veelvuldig op de radio te horen was, zet de band in 2020 alle versterkers weer op 11 voor een ongekend rock n roll feest. De band heeft aangegeven de komende optredens de laatste zullen zijn. Bökkers stopt ermee in haar huidige bezetting. De tour start in Loo-Bathmen en zal alle hoeken en gaten van het land aandoen, dus neem je vrienden mee en zeg maar vast dag tegen je trommelvlies.