Doornroosje
loader

Bokoeyoncé + Styn & Friends

Bokoeyoncé is Bokoesam en Bokoesam is Bokoeyoncé, ya dig? In 2016 verscheen de eerste Bokoeyoncé mixtape, waarop Bokoesam na melodieuze releases een meer trappy sound liet horen.

De Amsterdamse rapper Bokoesam was in 2015 onderdeel van het New Wave collectief. Hier droeg hij bij aan hits als ‘No Go Zone’,  Hoog/Laag’ en ‘Investeren in de Liefde’. Met deze tracks won hij in 2015 ook de Popprijs. Wat volgt is de ‘Een Beetje Voor Jezelf’ EP, ‘Bokoeyoncé’ mixtape en debuutalbum ‘Solo’. Samen met Jacin Trill bak hij tijdens de ‘Zo Vader Zo Zoon’ tour vakkundig de Rode Zaal van Doornroosje af.

Het was een tijdje stil rondom Bokoesam, totdat hij deze zomer opeens als Bokoeyoncé SMIB TNO Fest afbrak. Er volgde een 101Barz sessie en deze maand verschijnt Bokoeyoncé 2, waarop featurings te horen zijn van Yung Nnelg, Jacin Trill en Ray Fuego. Wederom laat Bokoesam horen een veelzijdig artiest te zijn. Go Yoncé, Go Yoncé, Go!

De support van de avond wordt verzorgd door Styn & Friends.  De talentvolle producer is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop scene. Hij produceert al jaren beats voor veel boys uit de scene. Het is nog een verrassing wie hij mee gaat nemen, maar het beloofd een spetterende show worden.